Sahipsiz kabir, bakımsız sevdiğimiz kalmasın

Mezar Bakımı Hizmetlerimiz


Günümüz yaşamının temposunda ne yazık ki eskisi denli mezar ziyareti yapıp, sevdiklerimizin ebedi istihgaratlarında dilediğimizce ve kendi elimizle düzenleme yapamıyoruz. Böylesi bir ihtiyaçtan hasıl olan Mezar bakım hizmetleri çok fazla kişi tarafından bilinmeyen ancak büyük bir ihtiyaç niteliğinde olan bir hizmet çağımızda. 
Firmamız bu hizmeti hızlı ve özenli bir şekilde görmeyi, yakınları vefat etmiş olan kişilerin gerek psikolojik etkiler, gerek günlük hayatın yoğunluğu sebebi ile mezarları ziyaret edememeleri yüzünden bakımsız kalmış kabirlerini düzenlemeyi ve güzelleştirmeyi kendisine amaç edinmiştir. Bizimle iletişim kurmanız halinde, sizlere sunmuş olduğumuz hizmetler konusunda kısa bir bilgilendirme yapmaktayız.
Mezar bakım hizmetleri olarak firmamız tarafından verilen hizmetlerin başında mezarların temizlenmesi doğal maddeler kullanarak mezarlara ve doğaya herhangi bir zarar vermeden sağlıklı temizlik yapılması, çiçeklendirme, mezar üstü yeşillendirme, ağaç dikimi, mezar taşı bakımı ve çıkmış, okunmayan yazıların düzeltilmesi gibi hizmetler gelmektedir. Bu hizmetlerden bir ya da bir kaçını almak istediğinizde firmamız ile iletişim kurmanız yeterli olacaktır. Almak istediğiniz hizmetin çeşidine bağlı olarak fiyatlarımız makul ölçülerde değişkenlik göstermektedir. 
Fiyat bilgisi alabilmek ve siz de sağlığında bir dediğinizi iki etmeyen büyüklerinizin mezarlarının her daim bakımlı ve temiz olmasını istediğiniz an bizimle iletişime geçebilirsiniz. Bazen yaşlı büyüklerimiz ölmeden önce vasiyette bulunurlar “ beni köyümde defnedin” diye, sizler de her daim ziyaretlerine gidemezsiniz doğal olarak. 

Gündelik hayatın koşuşturması mezar ziyaretlerini ancak bayramdan bayrama yapmaya sebep olmaktadır. Yanı başınızda yaşadığınız ilde bulunmayan yakınlarınızı sizin yerinize ziyaret etmemizi ve gerekli mezar bakım hizmetlerini gerçekleştirmemizi ister misiniz? Manevi bir görev olarak gerçekleştiremediğiniz bu hizmetlerin varlığından hoşnut olduğunuzu biliyoruz. Bu sebeple ihtiyaç duyduğunuz her an sizlerin yanında olduğumuzu bilmenizi isteriz.
Mezar bakım hizmetlerimizi haftalık, aylık, üç aylık, altı aylık veya yıllık seçeneklerle alabileceğinizi biliyor muydunuz? “Ben zaten senede bir kez ziyaret ediyorum, benim için daha sık ziyaret ve bakım gerekli” diyorsanız size haftalık ya da aylık bakım seçeneklerimizi sunmaktayız. 

Sevdiklerinizin ahret hayatında huzurlu olacağını düşündüğünüz temiz bir mezar görünümü istiyorsanız, birbirinden canlı renklerde güzel çiçeklerle çiçeklendirilmesini istiyorsanız firmamız da sizleri bu hizmetlerimizden yararlandırmak istemektedir. Web sitemiz üzerinden mesai saatlerimiz içerisinde her daim bizlere ulaşmanız mümkündür.
Haftalık Mezar Bakımı

Sizlere sunmuş olduğumuz paket tekliflerimiz içerisinde farklı farklı periyodik bakım uygulamaları bulunmaktadır. Seçimini yaptığınız paketimizdeki bakımları paketlerimiz bölümünden inceleyebilirsiniz.

Haftada 2, ayda 10 defa olmak üzere;


  • Üst toprak yüzeyi ve mevcut bitkileri yeteri kadar sulanır, suluğu doldurulur
  • Üst toprak yüzeyindeki ve mevcut bitkilerin arasındaki zararlı, kurumuş otlar temizlenir
  • Mevcut bitkileri güçlendirilir, periyodik olarak gübrelemesi yapılır
  • Yağmur veya çeşitli nedenlerden dolayı kararan ve eskiyen taş yüzeyi, duruma göre makinesiz yıkanır
  • Toprağı taranır, havalandırılır
  • Mezarın temizlenmiş halinin fotoğrafı çekilir.
  • Ayda 1 defa yapılan uygulamaların fotoğrafları e-posta yolu ile tarafınıza gönderilir.

Çok Gezilenler